![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 850g kulaté telecí plece • 250g vařených bílých fazolí cannellini • 3 červené cibule • 2 mrkve • 1 stonek řapíkatého celeru • citron • kousek pórku • suché bílé víno • majoránka • tymián • olej extravirgine • sůl • pepř Recept telecí maso s cibulí připravíme takto:
Nechte cca 15 minut vařit vývar z mrkve, pórku, stonku celeru, špetky tymiánu, špetky majoránky, 2 kousků citronové kůry, a 500ml vína. Poté do vývaru přidejte telecí maso a nechte jej vařit další 2 hodiny. Vývar odstavte z ohně a nechte v něm maso vychladnout. Vychladlé telecí rozeberte na jemné kousky a podávejte s na plátky nakrájenou cibulí a fazolemi. Nakonec ochuťte olejem, osolte a opepřete. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí maso s cibulí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí po italsku s makaróny, uzené maso s mrkví, telecí kýta na hříbkách, dušená telecí játra se slaninou, masové koule v sýrové omáčce, mleté maso zapečené s vejci, masové knedlíčky s paprikou a těstovinami, telecí filé marina, rolovaná telecí pečeně, hovězí nudličky s cibulí a chilli papričkami telecí maso s cibulí, recept, hlavní jídla |