KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Smažené jehněčí po horňácku

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené jehněčí po horňácku potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g jehněčí kýty
   • 1 vejce
   • 2 lžíce mléka
   • 1 stroužek česneku
   • hladká mouka
   • strouhanka
   • tuk na smažení
Recept smažené jehněčí po horňácku připravíme takto:
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme a necháme ve vodě vychladnout. Potom ho vyndáme, osušíme, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a rozetřeným česnekem a ve strouhance a smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku. Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.





smažené jehněčí po horňácku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz