KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept smažené jehněčí po horňácku potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčí kýty • 1 vejce • 2 lžíce mléka • 1 stroužek česneku • hladká mouka • strouhanka • tuk na smažení Recept smažené jehněčí po horňácku připravíme takto:
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme a necháme ve vodě vychladnout. Potom ho vyndáme, osušíme, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a rozetřeným česnekem a ve strouhance a smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku. Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené jehněčí po horňácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: irský jehněčí guláš, jehněčí s rozmarýnem, smažené dýně, jehněčí hřbet plněný meduňkou, smažené bavorské dukátky, jehněčí kotlety na bylinkách, jehněčí na rozmarýnu ii, jehněčí na chmelu, uherské smažené tvarůžky, jehněčí s houbami smažené jehněčí po horňácku, recept, hlavní jídla |