KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátemKategorie: speciality, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:Na recept smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem potřebujeme tyto suroviny: • 4 filety z tresky pestré • 2 lžíce mouky • 25 g másla • půl lžičky kmínu • 3 lžíce slunečnicového oleje • 2 stroužky drceného česneku • 200 g lesních hub • 300 g špenátu Findus Garden Fresh • sůl • čerstvě mletý černý pepř Recept smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem připravíme takto:
Zmrazené filety osolím a opepříme, posypeme kmínem a zasypeme špetkou mouky. Ve velké pánvi zahřejeme 2 lžíce slunečnicového oleje, přidáme rybí filety a při nižší teplotě smažíme 6-7 minut. Pak opatrně otočíme a smažíme dalších 6 minut. Přidáme oříšek másla a smažíme další 2 minuty dozlatova. Zmrazený špenát necháme rozmrazit. Ohřejeme zbývající olej ve velké pánvi a osmahneme lesní houby, česnek a špenát. V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: houbami nadívaný celer ve slanině, vepřové maso smažené se zázvorem, smažené mladé olihně, těstoviny s houbami shitake, smažené mlíčí a jikry, jehněčí koleno se špenátem, pečené filety z lososa, carpaccio s houbami, filé z tresky s pomeranči, schlutzskrapfen (těstoviny plněné špenátem a ricottou) smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem, recept, speciality |