KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Smažené mlíčí a jikry

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené mlíčí a jikry potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g mlíčí a jiker z kapra
   • sůl
   • na těstíčko 2 vejce + 40 g škrobové moučky + 60 g hladké mouky + 50 ml bílého vína + sůl + sekaná petrželová nať + mletý kmín + mletý zázvor
Recept smažené mlíčí a jikry připravíme takto:
Dobře propláchnuté vnitřnosti necháme v sítu okapat, pak je rozdělíme na větší kousky a osolíme. Z vajec, škrobu, mouky, vína, soli a koření vyšleháme těstíčko a v něm obalujeme kousky vnitřností, které pak zvolna smažíme v oleji.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené mlíčí a jikry nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

vepřové maso smažené se zázvorem, krokety z mlíčí, smažené mladé olihně, smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem, quesadillas smažené se sýrem



smažené mlíčí a jikry, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz