KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Rožmberský candát

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rožmberský candát potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vykostěného candáta (filetů)
   • 100 g másla
   • rajče
   • pórek
   • 80 g žampionů
   • 1 dcl šlehačky
   • mletá červená paprika
   • koření na steaky
   • drcený kmín
   • sůl
Recept rožmberský candát připravíme takto:
Osolené a odležené filety okořeníme steakovým kořením a drceným kmínem a po obou stranách opečeme na másle. Výpek zaprášíme mletou paprikou, velmi krátce osmahneme, přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme doměkka. Před dokončením zalijeme šlehačkou. Podáváme s vařenými brambory posypanými zelenou petrželkou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Rožmberský candát nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

candát na kmíně, candát po kyjevsku, pečený candát na víně se smetanou, candát po italsku, candát po selsku, candát v sojové omáčce, candát se špenátem, candát s cibulovou omáčkou, candát na másle, candát na rajčatech



rožmberský candát, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz