KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Rožmberský candát

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rožmberský candát potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vykostěného candáta (filetů)
   • 100 g másla
   • rajče
   • pórek
   • 80 g žampionů
   • 1 dcl šlehačky
   • mletá červená paprika
   • koření na steaky
   • drcený kmín
   • sůl
Recept rožmberský candát připravíme takto:
Osolené a odležené filety okořeníme steakovým kořením a drceným kmínem a po obou stranách opečeme na másle. Výpek zaprášíme mletou paprikou, velmi krátce osmahneme, přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme doměkka. Před dokončením zalijeme šlehačkou. Podáváme s vařenými brambory posypanými zelenou petrželkou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Rožmberský candát nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

candát v sojové omáčce, pečený candát na víně se smetanou, candát po italsku, kapr rožmberský, candát na žampiónech, candát na kmíně, candát na hříbkách, candát na rajčatech, candát na rýži se smetanou, nadívaný candát



rožmberský candát, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz