![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vykostěného candáta (filetů) • 100 g másla • rajče • pórek • 80 g žampionů • 1 dcl šlehačky • mletá červená paprika • koření na steaky • drcený kmín • sůl Recept rožmberský candát připravíme takto:
Osolené a odležené filety okořeníme steakovým kořením a drceným kmínem a po obou stranách opečeme na másle. Výpek zaprášíme mletou paprikou, velmi krátce osmahneme, přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme doměkka. Před dokončením zalijeme šlehačkou. Podáváme s vařenými brambory posypanými zelenou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rožmberský candát nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: candát s cibulovou omáčkou, candát po selsku, candát v sojové omáčce, pečený candát na víně se smetanou, kapr rožmberský, nadívaný candát, candát na rýži se smetanou, candát se špenátem, candát s jemnou petrželkovou omáčkou, candát na slanině s křenem rožmberský candát, recept, hlavní jídla |