![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g candáta • 200 g červené cibule • 50 g sádla • 1 dcl smetany • lžíce citrónové šťávy • lžíce hladké mouky • sůl • pepř Recept candát s cibulovou omáčkou připravíme takto:
Porce ryby osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání masovým vývarem nebo vodou dusíme 20 minut. Maso opatrně urovnáme na mísu, mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu, vše přilijeme k cibuli a za stálého míchání krátce povaříme. Pak přes síto nalijeme omáčku na rybu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát s cibulovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: špagety s rajčatovou omáčkou ii, noky s omáčkou čtyř sýrů a s rukolou, fettucine s oříškovou omáčkou, telecí maso se smetanovou omáčkou, tefteli s okurkovou omáčkou, losos s ostružinovou omáčkou, tagliatelle s parmezánovou omáčkou a liškami, dušené kuře s bílou omáčkou, vepřové medailonky s česnekovou omáčkou, vepřová panenka s holandskou omáčkou candát s cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla |