KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept roštěná po lyonsku potřebujeme tyto suroviny: • 60g roštěné • 4 větší cibule • 1 dl bílého vína • lžíce másla • 2 lžíce šťávy z pečeného masa • ocet • mletý pepř • zelená petrželka • sůl Recept roštěná po lyonsku připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme olejem a potom rychle smažíme na prudkém ohni. Na másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme šťávu z pečeného masa, víno, trochu octa, pepř a chvíli povaříme na mírném ohni. Maso přendáme na zahřáté talíře, přelijeme šťávou a posypeme posekanou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Roštěná po Lyonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: roštěná s nivou, roštěná po staročesku, roštěná po cikánsku, roštěná se žampióny, roštěná se slaninou, roštěná na lyonský způsob, roštěná na víně, roštěná v sardelové omáčce, loupežnická roštěná, dvojitá roštěná roštěná po lyonsku, recept, minutky |