![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 6 porcí kapra • 0,5 l mléka • sůl • hladká mouka • vejce • 200 g mandlí • olej Recept radenínský vánoční kapr připravíme takto:
Kapra stáhneme, odstraníme páteř a naporcujeme. Porce namočíme do mléka a necháme přes noc v lednici. Druhý den osušíme, osolíme, obalíme v mouce, vejci a strouhaných mandlích a smažíme po obou stranách dočervena. V naší kuchařce bylo kromě receptu Radenínský vánoční kapr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kapr na cibuli, moskevský kapr, dušený kapr s karotkou, kapr na hořčici, bratislavský kapr se šunkou, kapr na černo, vánoční pstruh na mandlích, řízky z kapra po staroměstsku, radegastův kapr, kavkazský kapr radenínský vánoční kapr, recept, hlavní jídla |