KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Moskevský kapr

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept moskevský kapr potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g kapra
   • sůl
   • citrón
   • 70 g oleje
   • 180 g majonézy
   • 10 g cukru
   • 60 ml sladké smetany
   • 50 ml worchesterové omáčky
   • 30 g kaviáru
Recept moskevský kapr připravíme takto:
Osolené porce kapra nařízneme, proložíme polovinami koleček citrónu bez jader a necháme 15 minut odležet. Kapra opečeme na oleji, zastříkneme vodou a dusíme asi 15 minut doměkka. Do majonézy přidáme cukr a zředíme ji smetanou, worchesterovou omáčkou a citrónovou šťávou. Do hotové omáčky vmícháme kaviár. Vychladlé porce kapra podáváme přelité omáčkou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Moskevský kapr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

srbský kapr, kapr v barevném těstíčku, kapr v leču, kapr v sýrové omáčce, marinovaný kapr, kapr ve zlatých šupinách, kapr na špeku po alsasku, kapr na houbách, lázeňský kapr, pikantní kapr



moskevský kapr, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz