KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept paštika z divočiny potřebujeme tyto suroviny: • 80 dkg masa z divočiny bez šlach • 40 dkg nesoleného špeku • 30 dkg tučného vepřového • 1 žloutek • sůl,pepř • 5 gr jalovce • 1 dcl vína Madeiry • 20 dkg proužků šunky a špeku • 50 dkg hřbetního sádla Recept paštika z divočiny připravíme takto:
Divočinu, špek a vepřové maso nakrájíme na kousky a marinujeme se solí, pepřem, jalovcem a madeirou. Necháme odležet 12 až 24 hodin v chladničce. Vše pak s použitím žloutků a trochu smetany zpracujeme na jemnou hmotu. Formu vyložíme pásky šunky, sádla a špekovými kolečky a naplníme hmotou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Paštika z divočiny nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: čočková paštika, paštika z rybího filé, vánoční drůbeží paštika, selská játrová paštika, paštika z králíka s koňakem, paštika z kuřecích jater, velikonoční vaječná paštika, paštika z divočáka, lovecká paštika, paštika z hub paštika z divočiny, recept, na chleba |