KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Myslivecká roláda ze jeleního masa

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept myslivecká roláda ze jeleního masa potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg jeleního hřbetu
   • 120 g uzené slaniny
   • 2 větší cibule
   • 4 stroužky česneku
   • 125 g másla
   • sůl
   • drcený černý pepř
   • 4 kuličky jalovce
Recept myslivecká roláda ze jeleního masa připravíme takto:
Maso vykostíme, odblaníme, umyjeme, rozřežeme na plát, který posypeme roztlučeným jalovcem a na několik hodin uložíme v chladu. Pak maso naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme na plátky nakrájenou cibulí, obložíme plátky slaniny, stočíme a svážeme nití. Na rozehřátém másle dusíme přikryté asi 40 minut - občas maso otočíme. Podáváme s dušenou zeleninou a houskovými knedlíky.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Myslivecká roláda ze jeleního masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

bačovský guláš z beraního masa, bifteky z koňského masa, telecí roláda, líná bába z vepřového masa, rizoto z kohoutího masa, šarišská roláda, kůzlečí roláda, chop-suey z vepřového masa, ostravská roláda, guláš ze skopového masa



myslivecká roláda ze jeleního masa, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz