![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g kapra • sůl • citrón • 70 g oleje • 180 g majonézy • 10 g cukru • 60 ml sladké smetany • 50 ml worchesterové omáčky • 30 g kaviáru Recept moskevský kapr připravíme takto:
Osolené porce kapra nařízneme, proložíme polovinami koleček citrónu bez jader a necháme 15 minut odležet. Kapra opečeme na oleji, zastříkneme vodou a dusíme asi 15 minut doměkka. Do majonézy přidáme cukr a zředíme ji smetanou, worchesterovou omáčkou a citrónovou šťávou. Do hotové omáčky vmícháme kaviár. Vychladlé porce kapra podáváme přelité omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Moskevský kapr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kapr na hořčici, kapr se žampiony a anglickou slaninou, kapr nadívaný houbami, řízky z kapra po staroměstsku, kapr na žampiónech s ořechy, labužnický kapr, kapr s mandlemi, kapr na hříbkách, radegastův kapr, kapr na smetaně moskevský kapr, recept, hlavní jídla |