KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarský kančí guláš

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský kančí guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 700g černé zvěřiny z krku nebo plece
   • 1 cibule
   • 5 lžic sádla
   • 1 lžička sladké mleté papriky
   • sůl
   • kmín
   • vývar
   • majoránka
   • 2 stroužky česneku
   • 1 lžíce hladké mouky
Recept maďarský kančí guláš připravíme takto:
Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme s vařenými brambory a nakládanými houbami.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský kančí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

maďarský guláš, budějovický guláš, srnčí guláš minutkový, rybí guláš z filé, irský jehněčí guláš, kotlíkový guláš se zeleninou, uherský guláš, bůčkový guláš, domácí guláš, šarišský guláš



maďarský kančí guláš, recept, hlavní jídla


©2025KucharkaRecepty.cz