KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarský kančí guláš

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský kančí guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 700g černé zvěřiny z krku nebo plece
   • 1 cibule
   • 5 lžic sádla
   • 1 lžička sladké mleté papriky
   • sůl
   • kmín
   • vývar
   • majoránka
   • 2 stroužky česneku
   • 1 lžíce hladké mouky
Recept maďarský kančí guláš připravíme takto:
Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme s vařenými brambory a nakládanými houbami.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský kančí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

znojemský guláš, labužnický guláš, moravský pivní guláš, sladovnický guláš, křivoklátský guláš, pikantní guláš na žampionech, guláš ze skopového masa, bramborový smetanový guláš, tatranský guláš, kachní guláš se zelím



maďarský kančí guláš, recept, hlavní jídla


©2025KucharkaRecepty.cz