KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarský guláš z bažanta

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský guláš z bažanta potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 bažant
   • 5 lžic sádla
   • 1 větší cibule
   • 4 lžičky sladké mleté papriky
   • kmín
   • 700g brambor
   • 1-2 menší mrkve
   • 10 lžic rajčatového protlaku (nebo 500g rajčat)
   • mletý pepř
   • sůl
Recept maďarský guláš z bažanta připravíme takto:
Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší kousky a dusíme při občasném podlévání vodou téměř doměkka. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev, rajčatový protlak (nebo rozkrájená rajčata) a vše dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský guláš z bažanta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

maďarský tokáň, kuřecí guláš, vepřový guláš s fazolemi, domácí guláš, králičí guláš, labužnický guláš, znojemský guláš, guláš flamendr, staročeský guláš, zálesácký guláš s fazolemi



maďarský guláš z bažanta, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz