KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept maďarský guláš z bažanta potřebujeme tyto suroviny: • 1 bažant • 5 lžic sádla • 1 větší cibule • 4 lžičky sladké mleté papriky • kmín • 700g brambor • 1-2 menší mrkve • 10 lžic rajčatového protlaku (nebo 500g rajčat) • mletý pepř • sůl Recept maďarský guláš z bažanta připravíme takto:
Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší kousky a dusíme při občasném podlévání vodou téměř doměkka. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev, rajčatový protlak (nebo rozkrájená rajčata) a vše dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský guláš z bažanta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: seitan natural guláš, vepřový guláš s fazolemi, jateční guláš, francouzský guláš, koňský guláš ii, sójový segedinský guláš, barevný guláš, beraní guláš, kůzlečí guláš, maďarský kančí guláš maďarský guláš z bažanta, recept, hlavní jídla |