![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 bažant • 5 lžic sádla • 1 větší cibule • 4 lžičky sladké mleté papriky • kmín • 700g brambor • 1-2 menší mrkve • 10 lžic rajčatového protlaku (nebo 500g rajčat) • mletý pepř • sůl Recept maďarský guláš z bažanta připravíme takto:
Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší kousky a dusíme při občasném podlévání vodou téměř doměkka. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev, rajčatový protlak (nebo rozkrájená rajčata) a vše dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský guláš z bažanta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: koňský guláš ii, zabijačkový guláš ii, bramborový guláš s mletým masem, fazolový guláš se zázvorem, guláš zvěřinový, telecí guláš, rybářský guláš, fazolový guláš santa fe, smetanový hovězí guláš, houbový guláš se špenátovými noky maďarský guláš z bažanta, recept, hlavní jídla |