![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g roštěnky • 100 g másla • 250 g chřestu • 2 vejce • sůl • mletý pepř • zelená petrželka Recept lomnická roštěná připravíme takto:
Z roštěnky nakrájíme 4 plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na polovině másla opečeme. Vařený chřest zahřejeme, upravíme na talíři, polijeme horkým máslem a posypeme natvrdo uvařenými nasekanými vejci. Roštěnky položíme k chřestu a polijeme šťávou z opečeného masa. V naší kuchařce bylo kromě receptu Lomnická roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zámecká roštěná, hovězí roštěná dušená v mrkvi, zapékaná roštěná se sýrem, debrecínská roštěná, domácí hovězí roštěná, rýnská roštěná, hovězí roštěná po srbsku, maďarská roštěná, francouzská roštěná, znojemská roštěná lomnická roštěná, recept, hlavní jídla |