![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • krkovička bez kosti • 1 cibule • 6 lžic kysané smetany • olej • 2 lžíce francouzské hořčice • voda • sůl • pepř Recept krkovička na hořčici připravíme takto:
Krkovičku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, potřeme hořčicí a necháme alespoň 30 minut (lépe celý den) uležet. Pak na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní zprudka opečeme plátky masa z obou stran, podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Potom maso vyndáme, do výpeku přidáme půlku smetany a zbytek hořčice, krátce povaříme a přidáme zbytek smetany. Hotovou omáčkou přelijeme plátky masa. Krkovičku na hořčici podáváme s vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Krkovička na hořčici nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: prokládaná krkovička, králičí maso na hořčici, vepřová krkovička se sýrovou kůrkou, pivařská krkovička, pečená krkovička, králík na hořčici, krkovička v listovém těstě, králík na dijonské hořčici, krkovička na cibuli, krkovička s jablky a cibulí krkovička na hořčici, recept, hlavní jídla |