KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Krkovička na cibuli

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krkovička na cibuli potřebujeme tyto suroviny:

   • 5 plátků krkovičky
   • 5 cibulí
   • 5 stroužků česneku
   • 150 g sádla
   • sůl
   • pepř
   • cukr
   • masový vývar
Recept krkovička na cibuli připravíme takto:
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, přidáme špetku cukru, potřeme česnekem a pokapeme olejem, naskládáme do uzavíratelné dózy a necháme odležet minimálně přes noc (lépe dva dny) v ledničce. Pak na rozpáleném sádle orestujeme maso, pak jej vyjmeme a ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli dohněda. Přidáme asi půl litru vývaru, vložíme zpět orestované maso, podle potřeby osolíme a dusíme. Až je maso měkké, šťávu vydusíme, aby vznikla hustší omáčka.





krkovička na cibuli, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz