KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pivařská krkovička

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pivařská krkovička potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřové krkovičky
   • 30 g cibule
   • 1 rajčatový protlak
   • sůl
   • pepř
   • 2 dcl piva
   • hladká mouka
Recept pivařská krkovička připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka z obou stran opečeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na troše oleje, přidáme rajčatový protlak a povaříme. Potom přidáme opečené maso a dusíme. Podle potřeby podlévame vodou nebo vývarem. Až je maso měkké, tak ho vyndáme, do šťávy přilijeme pivo a povaříme. Podle potřeby můžeme zahustit. Nakonec vložíme maso zpátky a ještě chvilku podusíme. Podávame s opečenými brambory.





pivařská krkovička, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz