![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg kapra • 250 g čerstvých hříbků • 200 g paprik • 200 g rajčat • 80 g cibule • 1 dcl oleje • sůl • mletý pepř • 8 lžic kečupu • 2 dcl červeného vína Recept kapr na hříbkách připravíme takto:
Porce kapra osušíme, osolíme a zprudka opečeme na oleji. Opečené porce vyndáme a na výpeku zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, houby a na plátky nakrájenou papriku. Směs osolíme, opepříme, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, vše zalijeme kečupem, krátce podusíme a do směsi vložíme porce kapra. Zalijeme vínem a dusíme asi 10 minut. Kapra na hříbkách podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr na hříbkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: moskevský kapr, řízky z kapra po staroměstsku, kapr ve zlatých šupinách, kapr na černo se sušeným ovocem, bratislavský kapr se šunkou, kapr se žampiony a anglickou slaninou, grilovaný kapr s jablečnou omáčkou, kapr v barevném těstíčku, velehradský řízek z kapra, kapr na žampiónech s ořechy kapr na hříbkách, recept, hlavní jídla |