![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg kapra • 250 g čerstvých hříbků • 200 g paprik • 200 g rajčat • 80 g cibule • 1 dcl oleje • sůl • mletý pepř • 8 lžic kečupu • 2 dcl červeného vína Recept kapr na hříbkách připravíme takto:
Porce kapra osušíme, osolíme a zprudka opečeme na oleji. Opečené porce vyndáme a na výpeku zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, houby a na plátky nakrájenou papriku. Směs osolíme, opepříme, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, vše zalijeme kečupem, krátce podusíme a do směsi vložíme porce kapra. Zalijeme vínem a dusíme asi 10 minut. Kapra na hříbkách podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr na hříbkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: steaky z kapra s křenem, kapr na víně se šunkou, zapečený kapr se smetanou a koprem, kapr na česneku, kapr se smetanou a hřiby, kapr na žampiónech s ořechy, marinovaný kapr, kapr v sýrovém negližé, grilovaný kapr s jablečnou omáčkou, moskevský kapr kapr na hříbkách, recept, hlavní jídla |