KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kančí kýta na česneku

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kančí kýta na česneku potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g kančí kýty
   • 30 g uzené slaniny
   • 2 cibule
   • česnek
   • sůl
   • černý mletý pepř
   • tymián
Recept kančí kýta na česneku připravíme takto:
Odleželé maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou, česnekem a tymiánem, osolíme a opepříme. Nahrubo nakrájenou cibuli a zbylý česnek osmahneme, pak vložíme maso, opečeme ze všech stran, podlijeme trochou horké vody, přikryjeme a dusíme doměkka. Během dušení maso obracíme a podle potřeby podléváme horkou vodou. Až je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu rozmixujeme. Před podáváním maso nakrájíme na plátky. Kančí kýtu na česneku podáváme s houskovými knedlíky.





kančí kýta na česneku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz