KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kančí guláš s liškami

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kančí guláš s liškami potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,2 kg kančí kýty
   • 300 g jedlých lišek
   • 3 cibule
   • 1 pórek
   • 1 červená paprika
   • 100 g hrášku
   • 2 malé kořenové petržele
   • 0,5 l hovězího vývaru
   • sůl
   • mletý pepř
   • 2 lžíce pálivé mleté papriky
   • 1 lžíce mletého kmínu
   • 1 bobkový list
   • majoránka
   • olej
   • přepuštěné máslo
Recept kančí guláš s liškami připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nahrubo a pórek nakrájíme na plátky. Na troše oleje cibuli s pórkem zesklovatíme, přidáme maso, dobře zamícháme a podusíme. Pak okořeníme pálivou paprikou, kmínem, solí, dobře promícháme, přidáme majoránku, petržel nakrájenou na kostičky a bobkový list, zalijeme hovězím vývarem a zhruba 110 minut dusíme. Lišky očistíme a krátce je na másle osmažíme v pánvi, osolíme a přidáme k masu. Nakonec přidáme červenou papriku nakrájenou na kostičky a hrášek.





kančí guláš s liškami, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz