![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1,2 kg kančí kýty • 300 g jedlých lišek • 3 cibule • 1 pórek • 1 červená paprika • 100 g hrášku • 2 malé kořenové petržele • 0,5 l hovězího vývaru • sůl • mletý pepř • 2 lžíce pálivé mleté papriky • 1 lžíce mletého kmínu • 1 bobkový list • majoránka • olej • přepuštěné máslo Recept kančí guláš s liškami připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nahrubo a pórek nakrájíme na plátky. Na troše oleje cibuli s pórkem zesklovatíme, přidáme maso, dobře zamícháme a podusíme. Pak okořeníme pálivou paprikou, kmínem, solí, dobře promícháme, přidáme majoránku, petržel nakrájenou na kostičky a bobkový list, zalijeme hovězím vývarem a zhruba 110 minut dusíme. Lišky očistíme a krátce je na másle osmažíme v pánvi, osolíme a přidáme k masu. Nakonec přidáme červenou papriku nakrájenou na kostičky a hrášek. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kančí guláš s liškami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vuřt guláš, bůčkový guláš, skopový guláš, vepřový guláš se zeleninou na víně, slovácký guláš, kančí guláš, bramborový guláš, sladovnický guláš, guláš s lečem, hovězí guláš kančí guláš s liškami, recept, hlavní jídla |