![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 jehněčí hřbetu • 400 g špenátu • 4 vejce • 200 g másla • 30 g soli • 1,5 g mletého pepře Recept jehněčí roláda se špenátovou náplní připravíme takto:
Jehněčí hřbet opatrně vykostíme, položíme na pracovní desku, osolíme a dáme na ně míchaná vajíčka klihovité konzistence, do kterých jsme přidali spařené a okapané špenátové listy, ochucené solí a pepřem. Plát masa s náplní zavineme do rolády, převážeme bílým motouzem a na zbývajícím másle zvolna dozlatova upečeme. Podáváme s bramborami dušenými ve smetaně s bylinkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí roláda se špenátovou náplní nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: krůtí roláda s houbami, plněná hovězí roláda, kedlubny s náplní z játrové paštiky, irská jehněčí mísa, jehněčí maso se žampióny, smažené jehněčí po horňácku, hovězí křenová roláda, štrasburská roláda, zbojnická hovězí roláda, jehněčí rolka s provensálskou omáčkou jehněčí roláda se špenátovou náplní, recept, hlavní jídla |