KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 dkg jehněčí kýty
   • 10 dkg červených fazolí
   • 15 dkg zelených paprik
   • 1 lžíce hladk mouky
   • 1 cibule
   • 5 dkg fazolových lusků
   • 2 lžíce oleje
   • 1 lžíce protlaku
   • sůl
   • pepř
   • drcený kmín
Recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou připravíme takto:
Jehněčí kýtu nakrájíme na menší kostky. Fazole uvaříme zvlášt. Oloupanou cibuli nakrájíme a necháme na oleji zhnědnout. Přidáme maso, sůl, pepř a kmín, rajský protlak a vše orestujeme. Přlijeme trochu vody a dusíme až je maso měkké. Nakonec vložíme nakrájenou zelenou papriku, uvařené fazole a lusky, zahustíme moukou, provaříme a dochutíme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

sójové maso se zeleninou, jateční guláš, vepřový guláš s fazolemi, masopustní vepřový guláš, hovězí roláda se zeleninou, pikantní guláš na žampionech, farmářský guláš, guláš z divočáka a s jeřabinami, kůzlečí guláš, fazolový guláš s uzeninou a slaninou



jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz