![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • jehněčí kotlety • 1 cibule • 2 rajčata • česnek • sůl • pepř • mletá paprika • protlak • tymián • 100 ml vody Recept egyptské jehněčí kotlety připravíme takto:
Rozpálíme olivový olej, kotlety osolíme, opepříme a dáme na pánev. Smažíme 4 až 5 minut, pak maso vyndáme. Na olej dáme cibuli nakrájenou na jemná kolečka a česnek nakrájený na nudličky a chvíli restujeme. Pak přidáme 2 oloupaná rajčata, okořeníme paprikou, tymiánem, podlijeme vodou, osolíme, opepříme a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Egyptské jehněčí kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: balkánské vepřové kotlety, vepřové kotlety na víně a fenyklu, kotlety po vinařsku, bílé zelí s jehněčím masem a jablky, jehněčí na rozmarýnu ii, švédské pikantní kotlety, telecí kotlety s lučinovou náplní, parmské kotlety, vepřové kotlety po milánsku, telecí kotlety na víně s parmezánem egyptské jehněčí kotlety, recept, hlavní jídla |