![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • jehněčí zadek • 100 g slaniny • sůl • 4 stroužky česneku • 50 g másla • 1 lžička hladké mouky Recept jehněčí maso na česneku připravíme takto:
Maso protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáče,přidáme máslo a přikryté pečeme (podle potřeby podléváme horkou vodou). Až je maso poloměkké, odkryjeme a dopečeme dočervena. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, chvíli osmahneme, pak zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Jehněčí maso na česneku podáváme s vařenými brambory a dušeným špenátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: anglické jehněčí žebro, kyperská jehněčí pečeně, jehněčí na chmelu, jehněčí na rozmarýnu, jehněčí džuveč se zeleninou, kuřecí maso se smetanovou omáčkou, irské dušené maso, telecí maso s rajčaty, vepřové maso s vejci a bramborem, zbojnické pečené maso jehněčí maso na česneku, recept, hlavní jídla |