![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • jehněčí zadek • 100 g slaniny • sůl • 4 stroužky česneku • 50 g másla • 1 lžička hladké mouky Recept jehněčí maso na česneku připravíme takto:
Maso protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáče,přidáme máslo a přikryté pečeme (podle potřeby podléváme horkou vodou). Až je maso poloměkké, odkryjeme a dopečeme dočervena. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, chvíli osmahneme, pak zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Jehněčí maso na česneku podáváme s vařenými brambory a dušeným špenátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na rajčatech, jehněčí kari, hovězí maso s pikantními fazolemi, jehněčí kýta s mrkví a bramborami, jehněčí souvlaki, irská jehněčí mísa, vepřové maso na smetaně, bažant na česneku, hovězí na česneku a víně, sicilské masové koule jehněčí maso na česneku, recept, hlavní jídla |