KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kotletky v marinádě potřebujeme tyto suroviny: • jehněčí kotletky (2 ks na porci) • na marinádu: 150 ml bílého jogurtu • 100 ml bílého suchého vína • 3 lžíce oleje • sůl • pepř • špetka cukru • 1 lžička tymiánu • půl lžičky rozmarýnu • l lžička kari Recept jehněčí kotletky v marinádě připravíme takto:
Ingredience na marinádu smícháme. Do marinády dáme kotlety a marinujeme 2 až 3 dny. Potom kotlety spolu s marinádou dusíme přikryté v troubě 30 minut, pak kotlety otočíme a odkryté pečeme dalších 30 minut. Podávame s vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotletky v marinádě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí po marocku, jehněčí na šafránu, hovězí steak v pivní marinádě, jehněčí kotlety se sýrem, jehněčí kolínka na bylinkách, jehněčí s houbami, bílé zelí s jehněčím masem a jablky, pečená jehněčí kýta, jehněčí kotlety na bylinkách, anglické jehněčí žebro jehněčí kotletky v marinádě, recept, hlavní jídla |