KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí kotletky v marinádě

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí kotletky v marinádě potřebujeme tyto suroviny:

   • jehněčí kotletky (2 ks na porci)
   • na marinádu: 150 ml bílého jogurtu
   • 100 ml bílého suchého vína
   • 3 lžíce oleje
   • sůl
   • pepř
   • špetka cukru
   • 1 lžička tymiánu
   • půl lžičky rozmarýnu
   • l lžička kari
Recept jehněčí kotletky v marinádě připravíme takto:
Ingredience na marinádu smícháme. Do marinády dáme kotlety a marinujeme 2 až 3 dny. Potom kotlety spolu s marinádou dusíme přikryté v troubě 30 minut, pak kotlety otočíme a odkryté pečeme dalších 30 minut. Podávame s vařenými bramborami.





jehněčí kotletky v marinádě, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz