KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí roláda se špenátovou náplní potřebujeme tyto suroviny: • 1 jehněčí hřbetu • 400 g špenátu • 4 vejce • 200 g másla • 30 g soli • 1,5 g mletého pepře Recept jehněčí roláda se špenátovou náplní připravíme takto:
Jehněčí hřbet opatrně vykostíme, položíme na pracovní desku, osolíme a dáme na ně míchaná vajíčka klihovité konzistence, do kterých jsme přidali spařené a okapané špenátové listy, ochucené solí a pepřem. Plát masa s náplní zavineme do rolády, převážeme bílým motouzem a na zbývajícím másle zvolna dozlatova upečeme. Podáváme s bramborami dušenými ve smetaně s bylinkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí roláda se špenátovou náplní nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí maso se žampióny, velikonoční masová roláda s vejci, pečená nadívaná jehněčí kýta, jehněčí kotlety, jehněčí maso s fazolkami, hovězí křenová roláda, skopová roláda s klobásou, jehněčí kořínek na kmínu, bůčková roláda s králíkem, jehněčí kotletky v marinádě jehněčí roláda se špenátovou náplní, recept, hlavní jídla |