![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 2 jehněčí hřebínky s kostí (8 kotletek) • 2 stroužky česneku • 2 vejce • strouhanka • sůl • pepř • olej Recept jehněčí kotletky v česnekové strouhance připravíme takto:
Česnek oloupeme, nastrouháme a důkladně promícháme se strouhankou. Jehněčí hřebínek rozdělíme na jednotlivé kotletky s kostí, osolíme, opepříme, obalíme postupně v rozšlehaném vejci a česnekové strouhance a pomalu smažíme ve středně rozpáleném oleji. Jehněčí kotletky podáváme s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotletky v česnekové strouhance nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené brambory s jehněčím masem, jehněčí na chmelu, jehněčí kotlety po anglicku, vepřové kotletky v rosolu, jehněčí roláda se špenátovou náplní, jehněčí ragú se žampiony, jehněčí kotlety na bylinkách, jehněčí na rozmarýnu, bílé zelí s jehněčím masem a jablky, jehněčí plátky buchlovské paní jehněčí kotletky v česnekové strouhance, recept, hlavní jídla |