![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 jehněčí kotlety • 2 cibule • sůl • 80 g másla Recept jehněčí kotlety po anglicku připravíme takto:
Kotlety lehce naklepeme, u kosti na krajích nařízneme, aby se nekroutily, naskládáme do kameninového hrnce, vydatně proložené nastrouhanou cibulí a necháme 1 až 2 hodiny marinovat. Pak na polovině rozehřátého másla rychle na jedné straně opečeme. Na každou dáme další kousek másla, obrátíme a pečeme po druhé straně. Zmírníme oheň a dopečeme do měkka. Pečeme i s cibulí, v níž jsme kotlety marinovali. Podáváme s vařenými brambory, politými vypečenou šťávou a omaštěnými trochou másla. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotlety po anglicku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí na smetaně, skopová kýta po anglicku, jehněčí roláda se špenátovou náplní, pečená jehněčí kýta, balkánské telecí kotlety, telecí kotlety na víně s parmezánem, skopové kotlety na pepři, uherské vepřové kotlety, jehněčí s rozmarýnem, zapečené vepřové kotlety se sýrem a bramborami jehněčí kotlety po anglicku, recept, hlavní jídla |