KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kotlety po anglicku potřebujeme tyto suroviny: • 4 jehněčí kotlety • 2 cibule • sůl • 80 g másla Recept jehněčí kotlety po anglicku připravíme takto:
Kotlety lehce naklepeme, u kosti na krajích nařízneme, aby se nekroutily, naskládáme do kameninového hrnce, vydatně proložené nastrouhanou cibulí a necháme 1 až 2 hodiny marinovat. Pak na polovině rozehřátého másla rychle na jedné straně opečeme. Na každou dáme další kousek másla, obrátíme a pečeme po druhé straně. Zmírníme oheň a dopečeme do měkka. Pečeme i s cibulí, v níž jsme kotlety marinovali. Podáváme s vařenými brambory, politými vypečenou šťávou a omaštěnými trochou másla. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotlety po anglicku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí na šafránu, kotlety s jablky, kotlety po čínsku, jehněčí na smetaně, zapečené jehněčí maso se zeleninou, jehněčí kotlety po srbsku, uherské vepřové kotlety, jehněčí souvlaki, česneková jehněčí žebra, selské kotlety jehněčí kotlety po anglicku, recept, hlavní jídla |