KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kotletky v česnekové strouhance potřebujeme tyto suroviny: • 2 jehněčí hřebínky s kostí (8 kotletek) • 2 stroužky česneku • 2 vejce • strouhanka • sůl • pepř • olej Recept jehněčí kotletky v česnekové strouhance připravíme takto:
Česnek oloupeme, nastrouháme a důkladně promícháme se strouhankou. Jehněčí hřebínek rozdělíme na jednotlivé kotletky s kostí, osolíme, opepříme, obalíme postupně v rozšlehaném vejci a česnekové strouhance a pomalu smažíme ve středně rozpáleném oleji. Jehněčí kotletky podáváme s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotletky v česnekové strouhance nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, anglické jehněčí žebro, zapečené brambory s jehněčím masem, pečené česnekové brambory v římském hrnci, bylinkový řízek v česnekovém oleji, pečená nadívaná jehněčí kýta, jehněčí maso se žampióny, jehněčí hřbet plněný meduňkou, česnekové jehněčí, jehněčí kotlety po srbsku jehněčí kotletky v česnekové strouhance, recept, hlavní jídla |