KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Játrová omáčka

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept játrová omáčka potřebujeme tyto suroviny:

   • 150 g jater
   • 20 g sádla
   • 50 g cibule
   • na zásmažku: 30 g sádla + 30 g hladké mouky
Recept játrová omáčka připravíme takto:
Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená játra, okořeníme kmínem, špetkou majoránky a pepřem a játra opečeme. Pak podlijeme vývarem a dusíme asi 8 minut. Pak játra umeleme. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme játry (je-li potřeba, tak i trochou vývaru) a povaříme. Nakonec dochutíme solí.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Játrová omáčka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

chřestová omáčka, jemná cibulová omáčka, dýňová omáčka, ořechová omáčka, znojemská omáčka, rajská omáčka s hovězím masem, boloňská sójová omáčka, špenátová omáčka, boloňská omáčka, holandská omáčka iii



játrová omáčka, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz