![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g mletého krůtího masa • 3 vejce • 3 lžíce hladké mouky • 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv • sůl • mletý pepř • strouhanka • 80 g mandlí • olej na smažení Recept jarní karbanátky připravíme takto:
Mleté maso smícháme se 2 vejci, 1 lžící nasekaných mladých kopřiv, moukou, solí a pepřem. Strouhanku smícháme se zbylými kopřivami a mandlemi. Z masové směsi tvarujeme placičky, které obalíme postupně v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s různě upravenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jarní karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí karbanátky se žampiony, srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou, altajské karbanátky, karbanátky zapečené s bramborami, ovesné karbanátky, hrachové karbanátky, dánské rybí karbanátky, rybí karbanátky ii, vločkové karbanátky, cuketové karbanátky jarní karbanátky, recept, hlavní jídla |