![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g filé • 1 cibule • 1 vejce • 100 g tvarohu • 1 lžíce strouhanky • 6 lžic oleje • sůl • pepř • petrželka • hladká mouka na obalení Recept dánské rybí karbanátky připravíme takto:
Filé opláchneme a povaříme v páře 10 až 15 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno a vmícháme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a nasekanou petrželku. Do směsi přidáme ještě povařené filé a vše rozmixujeme. Z hotové směsi děláme karbanátky, které obalíme v mouce a na rozpáleném oleji je osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dánské rybí karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kari karbanátky, brokolicové karbanátky, domácí rybí prsty, jehněčí karbanátky, rybí filé s houbovou omáčkou, houbové karbanátky ii, sýrové rybí krokety, karbanátky plněné mozarelou, zapečené rybí filé s pórkem a sýrem, rybí filé se sýrem dánské rybí karbanátky, recept, hlavní jídla |