![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g rybích filet • 2 tvrdší rohlíky • 1 vejce • 2 dcl mléka • 4 lžíce ovesných vloček • sůl • koření na ryby • koření na mleté maso • strouhanka • olej Recept rybí karbanátky připravíme takto:
Ne zcela rozmrazené filety umeleme, osolíme a okořeníme. Nadrobno nakrájené rohlíky namočíme v trošce mléka a přidáme je do filet s vejcem a ovesnými vločkami, které rovněž pomeleme. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance, necháme chvíli odstát a pak je osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí karbanátky II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: sýrové rybí krokety, cuketové karbanátky, sójové karbanátky, špenátové karbanátky se sýrem, houbové karbanátky ii, sýrové karbanátky, karbanátky plněné mozarelou, rybí karbanátky, karbanátky dušené na víně, sírovcové karbanátky rybí karbanátky ii, recept, hlavní jídla |