![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 250 g hovězího srdce • cca 100 g zelených fazolek • 1 cibule • 250 g kysané smetany • rostlinný olej • sůl • barevný pepř • muškátový oříšek Recept hovězí srdce s fazolkama připravíme takto:
Srdce nakrájame na rezance. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme srdce nakrájené na nudličky, na polovinu překrojené fazolky, opepříme a opečeme na větším ohni asi 10 minut. Potom podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak přidáme kysanou smetanu, zamícháme, dochutíme a ještě 2-3 minuty povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí srdce s fazolkama nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí po burgundsku, hovězí nudličky na pivě, hovězí závitky plněné slaninou, hovězí po thajsku, hovězí na víně s brusinkami, brambory plněné mletým hovězím, hovězí s houbami na smetaně, hovězí guláš na pivě, hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré, hovězí svíčková pečeně v listovém těstě hovězí srdce s fazolkama, recept, hlavní jídla |