KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí na celeru s jablky potřebujeme tyto suroviny: • plátek hovězího masa • sůl • kousek celeru • půl malého nakyslého jablka • půl lžičky mouky • citronová šťáva • 10 g másla Recept hovězí na celeru s jablky připravíme takto:
Plátek libového masa lehce naklepeme, osolíme a opečeme nasucho. Pak podlijeme, dusíme do poloměkka, přidáme na kousky nakrájený celer a jablko a podusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme lehce opraženou moukou (podle potřeby rozředíme) a povaříme. Šťávu přecedíme, prolisujeme a podle potřeby dochutíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí na celeru s jablky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí po thajsku, boloňský hovězí hrnec, hovězí rolády se sušenými rajčaty, hovězí pečeně s cibulovou omáčkou, hovězí maso v zelenině, hovězí guláš na víně, hovězí maso na rajčatech, hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré, hovězí na paprice, hovězí na pivě hovězí na celeru s jablky, recept, hlavní jídla |