![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g hovězího masa • 200 ml smetany na vaření • 3 kostky zeleninového bujónu • 1,5 l vody • světlá jíška • 70 g čerstvé pažitky Recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou připravíme takto:
V 1,5 litru vařící vody rozpustíme bujón, přidáme maso a vaříme do měkka. Potom maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Vývar zahustíme světlou jíškou do hustoty omáčky, přidáme najemno nasekanou pažitku a podle potřeby zjemníme smetanou na vaření. Při podávání plátky masa přelijeme pažitkovou omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso s pažitkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí na pivě, špagety s omáčkou z modrého sýra, hovězí maso s brokolicí, cikánská hovězí pečeně, jehněčí maso na houbách, velikonoční masová roláda s vejci, vařená štika s holandskou omáčkou, hovězí na paprice, mořský okoun s koprovou omáčkou, dušené srnčí maso hovězí maso s pažitkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |