![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kilogram hovězího • 5 cibulí • 125 gramů másla • 1/2 litru piva • cukr • sůl • pepř Recept hovězí na pivě připravíme takto:
Hovězí nakrájíme na plátky přibližně jeden centimetr tlusté a jemně naklepeme. Poprášíme je solí a pepřem a na másle z obou stran osmažíme, pak je přendáme do pekáčku. Na másle po smažení hovězího osmahneme na hrubo nakrájenou cibuli, kterou pak přidáme k masu. Vše zalijeme pivem, přidáme lžíci cukru a dáme péci přikryté do trouby rozpálené na 230°C na 90 minut. Necelou půl hodinu před koncem pekáč odklopíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: marinované hovězí řízky, hovězí maso na pepři ii, hovězí kýta na okurkách, plněná hovězí roláda, hovězí na slanině, hovězí po thajsku, vepřový guláš na pivě, hovězí maso na pivě, koprová omáčka s hovězím masem, hovězí pečeně hovězí na pivě, recept, hlavní jídla |