![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 8 plátků hovězího masa • 5 plátků slaniny • 4 velké cibule • tymián • plnotučná horčice • 1 hrnek světlého piva • sůl • pepř Recept hovězí maso na pivě připravíme takto:
Plátky masa nakrájíme na nudle a opečee na vyškvařené slanině, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě, dokud není maso téměř měkké. Do druhého pekáče střídavě naskládáme maso, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí a naskládáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalejeme pivem a dáme zapéct do trouby. Až cibule navrchu změkne, maso je hotové a můžeme podávat například s chlebem nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zámecké hovězí, pikantní hovězí řízky, hovězí maso na cibulce s vejci, hovězí svíčková se zeleninou a bulgurem, vepřové maso na smetaně, vepřové maso s houbami a omeletou, hovězí roštěná na zelenině, telecí maso se smetanovou omáčkou, vepřové maso v pivní omáčce, hovězí eintopf hovězí maso na pivě, recept, hlavní jídla |