![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 250 g mletého hovězího masa • 250 g kysaného zelí • 2 vejce • 50 g nastrouhané housky • 4 lžíce oleje • sůl • černý mletý pepř • mletá červená paprika Recept znojemské hovězí biftečky připravíme takto:
Mleté maso řádně promícháme s vejci, mletou paprikou a 1 dcl vody a zahustíme pokrájeným zelím a strouhankou. Dochutíme solí a pepřem. Ze směsi tvoříme hladké kulaté placičky, které zvolna opečeme na oleji dočervena z obou stran. Znojemské hovězí biftečky podáváme s opečenými bramborami a kvašenými okurkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Znojemské hovězí biftečky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na pivě, hovězí guláš na pivě, znojemské hovězí maso, pastýřský koláč hovězí, hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky, dušená hovězí plec na šalotce, nakládané hovězí nudličky, smetanový hovězí guláš, hortobadské hovězí plátky, hovězí závitky plněné slaninou znojemské hovězí biftečky, recept, hlavní jídla |