![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g hovězího zadního masa • 100 g slaniny • 300 g cibule • 150 g karotky • 100 g sterilovaných cibulek • 2 dcl červeného vína • 50 g másla • sůl • drcený černý pepř Recept hovězí po burgundsku připravíme takto:
Slaninu nakrájíme na kostičky a na másle zvolna zahřejeme. Pak přidáme na větší kousky nakrájené maso a opékáme. Po 5 minutách přidáme cibuli, sůl a drcený pepř a opékáme. Pak zalijeme vínem a zvolna dusíme. Do téměř měkkého masa přidáme na plátky nakrájenou karotku a cibulky, podlijeme trochou vody a zvolna dusíme doměkka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí po burgundsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušená hovězí plec na šalotce, mexická pálivá hovězí pánev, hovězí křenová roláda, hovězí plátky na pivě, rajská omáčka s hovězím masem, hovězí maso s rukolou, hovězí pečeně s kyselou omáčkou, hovězí maso na rajčatech, hovězí roštěná, hovězí na černém pivě hovězí po burgundsku, recept, hlavní jídla |