KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Holandský řízek bůčkový

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept holandský řízek bůčkový potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g bůčku
   • 150 g tvrdého sýra
   • 1,5 dcl mléka
   • 1 vejce
   • strouhanka
   • sůl
   • mletý pepř
   • tuk
Recept holandský řízek bůčkový připravíme takto:
Maso umeleme, smícháme se strouhaným sýrem, přidáme vejce a mléko, osolíme, opepříme, zahustíme strouhankou a necháme odležet. Ze směsi tvoříme oválné placky, které opečeme na tuku po obou stranách do zlatova. Holandský řízek podáváme s vařenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Holandský řízek bůčkový nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pašerácký řízek, holandský fazolový řízek, řízek v bramboráku, vepřový řízek s ementálem, smažený vepřový řízek, zámecký řízek, máslový řízek, plněný vepřový řízek ii, řízek z nivy, kuřecí řízek se šunkou a nivou



holandský řízek bůčkový, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz