![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g jehněčího masa • 500 g fazolek • 2 cibule • 3 lžíce sádla • sůl • 0,25 l kyselé smetany • půl lžičky mleté papriky Recept jehněčí maso s fazolkami připravíme takto:
Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očistěné fazolky, rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme do žáruvzdorné nádoby, zalijeme smetanou a zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso s fazolkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: uzené maso s křenem, jehněčí s houbami, bosenské masové kuličky, švédské masové kuličky, vepřové maso pečené na kmíně, vepřové maso v pivní omáčce, jehněčí souvlaki, kuřecí maso s nivou a mandlemi, jehněčí roláda se špenátovou náplní, jehněčí na rozmarýnu jehněčí maso s fazolkami, recept, hlavní jídla |