KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí maso s fazolkami potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčího masa • 500 g fazolek • 2 cibule • 3 lžíce sádla • sůl • 0,25 l kyselé smetany • půl lžičky mleté papriky Recept jehněčí maso s fazolkami připravíme takto:
Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očistěné fazolky, rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme do žáruvzdorné nádoby, zalijeme smetanou a zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso s fazolkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pštrosí maso na kantonský způsob, jehněčí maso na česneku, vepřové maso na ďábelský způsob, vepřové maso na smetaně, jehněčí souvlaki, jehněčí maso se žampióny, mleté maso se zeleninou, hovězí maso s pažitkovou omáčkou, hovězí maso na pivě, masové noky se smetanou jehněčí maso s fazolkami, recept, hlavní jídla |