![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g drůbežích jater • 200 g slaniny • sůl • mletý černý pepř • oregano • olej Recept drůbeží játra na jehle připravíme takto:
Játra očistíme od bílých žilek a blanek, nakrájíme na větší kousky, opláchneme a necháme odkapat. Pak je opepříme, obalíme v oreganu, jednotlivé kousky zabalíme do plátků slaniny, napíchneme na špíz, zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet. Pak za občasného potírání olejem grilujeme ze všech stran (asi 10 minut). Hotová drůbeží játra na jehle osolíme až před podáváním. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na jehle nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: játra na roštu s portským vínem, telecí játra po benátsku, arabská hovězí játra, telecí játra po japonsku, pečená husí játra po maďarsku, játra se zeleninou, čertovská kuřecí játra, pikantní telecí játra v alobalu, husí játra s jablky, játra dušená na rajčatech drůbeží játra na jehle, recept, hlavní jídla |