![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500-600 g telecích jater • sůl • mletá červená paprika • hladká mouka • 3-4 mandarinky • 1 pomeranč Recept telecí játra po japonsku připravíme takto:
Játra nakrájíme na menší plátky, osolíme, opaprikujeme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Mandarinky a pomeranče zlehka osmahneme na oleji. Podáváme s uvařenou rýží a hráškem a ozdobené osmahnutou mandarinkou a pomerančem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí játra po japonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: přírodní telecí řízky na paprice, telecí maso s rýží, drůbeží játra na cibulce, balkánské telecí kotlety, telecí koleno na divoko, drůbeží játra na pikantní způsob, telecí řízky s rajčaty, telecí filé s jablky a plísňovým sýrem, andaluzská vepřová játra, zapékané telecí řízky v rajčatové omáčce telecí játra po japonsku, recept, hlavní jídla |