![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg vepřového masa • 2 housky • 1 dcl bílého vína • 1 dcl smetany • 40 g sádla • sůl • mletý pepř • mleté nové koření • zázvor • muškátový květ • vepřová střeva Recept domácí vinná klobása připravíme takto:
Maso jemně umeleme s houskami namočenými ve smetaně (nejlépe dvakrát), okořeníme, osolíme, přidáme bílé víno a řádně promícháme. Plníme do střev a vytváříme spirály, které spíchneme špejlí. Před podáváním opečeme po obou stranách na sádle dočervena. Domácí vinnou klobásu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší nebo bramborovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Domácí vinná klobása nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: domácí rybí prsty, domácí hovězí roštěná, dunajská rybí klobása, domácí jitrnice, domácí kefírové placky, domácí sekaná, domácí guláš, vinná klobása, domácí lift, domácí žemlovka domácí vinná klobása, recept, hlavní jídla |