KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Debrecínská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept debrecínská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g hovězí roštěné
   • 50 g šunky
   • 100 g hub
   • 1 lžíce kysené lahůdkové smetany
   • 2 rajčata
   • 2 zeleninové papriky
   • 1 pálivá paprička
   • 1 cibule
   • 50 g sádla
   • 20 g hladké mouky
   • masový vývar
   • sůl
   • pepř
   • nadrobno nakrájená zelená petrželka
Recept debrecínská roštěná připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a z obou stran opečeme na sádle. Potom odložíme do tepla. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme šunku nakrájenou na nudle, nakrájené houby a papriky bez jader. Osmahneme, podlijeme masovým vývarem, přidáme roštěnky, nakrájená rajčata a nasekanou pálivou papričku a dusíme doměkka. Hotové roštěnky pokapeme smetanou a posypeme petrželkou a podáváme s dušenou rýží.





debrecínská roštěná, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz