KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept candát potalsku potřebujeme tyto suroviny: • 800 g candáta • 80 g oleje • 1 cibule • 6 rajčat, 60 g celeru • 20 g kaparů • 2 hřebíčky • pepř • petrželka • sůl Recept candát potalsku připravíme takto:
Vykostěné a kůže zbavené porce candáta osolíme a urovnáme do ohnivzdorné misky. Na oleji krátce zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, koření a sůl a dusíme do měkka. Pak přidáme nastrouhaný celer a usekané kapary. Směs promícháme a dáme na rybu. Pokrm zapékáme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a před podáváním posypeme sekanou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát po italsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečený candát na víně se smetanou, kuře po italsku, kuřecí závitky po italsku, nadívaný candát, candát po kyjevsku, candát na žampiónech, zapečený květák po italsku, candát na kmíně, krůtí řezy po italsku, candát v sojové omáčce candát po italsku, recept, hlavní jídla |