KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Zapečený květák po italsku

Kategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zapečený květák potalsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 květák
   • 150 g šunky
   • 150 g žampionů
   • 1 rajský protlak
   • tuk
   • sůl
   • 200 g nastrouhaného sýra
   • strouhanka
Recept zapečený květák potalsku připravíme takto:
Žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Očištěný květák uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, rozebereme, posekáme nadrobno a smícháme s podušenými žampiony. Přidáme ještě nakrájenou šunku, rajčatový protlak a polovinu nastrouhaného sýra. Směs dáme do pekáče vymazaného tukem a vysypaného strouhankou, posypeme druhou polovinou nastrouhaného sýra a zapečeme v mírně teplé troubě. Podáváme s bramborami.





zapečený květák po italsku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz