KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept zapečený květák potalsku potřebujeme tyto suroviny: • 1 květák • 150 g šunky • 150 g žampionů • 1 rajský protlak • tuk • sůl • 200 g nastrouhaného sýra • strouhanka Recept zapečený květák potalsku připravíme takto:
Žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Očištěný květák uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, rozebereme, posekáme nadrobno a smícháme s podušenými žampiony. Přidáme ještě nakrájenou šunku, rajčatový protlak a polovinu nastrouhaného sýra. Směs dáme do pekáče vymazaného tukem a vysypaného strouhankou, posypeme druhou polovinou nastrouhaného sýra a zapečeme v mírně teplé troubě. Podáváme s bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapečený květák po italsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: květák se sýrovou omáčkou, zapečený sýr se šunkou, zapečený pangasius se zeleninou, zapečený lilek, květákové placičky ii, zapečený pangasius, zapečený krůtí řízek, zapečený candát s houbami, zapečený květák se šunkou, květákové krokety zapečený květák po italsku, recept, hlavní jídla |