![]() |
![]() • 800g candáta • 80g másla • 2 vejce • 160 g oleje • strouhanka • hladká mouka • sůl Recept candát po kyjevsku připravíme takto:
Candáta vykostíme a připravíme porce jako na španělské ptáčky. Na každý plátek dáme dáme kousek másla, osolíme, zavineme a tvarujeme tak, aby plátek držel pohromadě a nerozevíral se. Pak jej obalíme v trojobalu a smažíme v rozpáleném oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Candát na hříbkách Candát na kmíně Candát na másle Candát na rajčatech Candát na rýži se smetanou Candát na slanině s křenem Candát na žampiónech Candát po italsku Candát po selsku Candát s cibulovou omáčkou Candát s jemnou petrželkovou omáčkou Candát se špenátem Candát v sojové omáčce Nadívaný candát Pečený candát na víně se smetanou Pstruh po kyjevsku Rožmberský candát Zapečený candát s houbami candát po kyjevsku, recept, hlavní jídla |
|